Face & Body AS

tirsdag 20. oktober 2009

Clinique Kurs

Heei!
I dag har jeg vært på Clinique kurs på frogner. Her gikk vi gjennom alt grunnleggende av hudpleie, konseptet og det berømte 3- trinns systemet. Vi øvde på å gjøre hudanalyser på hverandre, kom frem til at jeg har hudtype 3, mormal hud i kinn og en fetere t-zone (panne, nese og hake). Vi gikk grundig gjennom hvor disse skal brukes, og det har jeg lyst å dele med dere.
Det første man skal gjøre er å bruke cleansing Soap. Man skal kun ta ett lite pump, og det er nok til ansiktet. Såpen skal skummes opp i ansiktet, og skyldes av med vann. Etter at såpen er vasket av skal man gå over med lotion, som er tilpasset den hudtypen du har. Du skal kun bruke en liten mengde lotion. Denne lotion har en eksfolierende effekt, samtidig som den stabiliserer pH-verdien i huden igjen etter rensesåpen. Denne lotion inneholder alkohol, så når den har fordampet, stopper også den eksfolierende effekten, dette for å ikke peele bort for mye hud. Når man har gjort dette, skal man gå over med Dramatically Different Moisturizing Gel/ Lotion. Denne gir fuktighet, og gir ett godt grunnlag for den rette kremen som er tilpasset din hudtilstand. Ett enkelt rensesystem om består av 3 produkter, som tar 3 minutter å gjennomføre!
Som en stor overraskelse fikk vi vårt eget 3-trinns rensesystem-produkter og kremen, Superdefense spf 25. Har nå prøvd ut produktene jeg fikk, de var veldig gode, og kremen overgikk mine forventninger. Den kjennes veldig god ut på huden og den forebygger de føste tegn på aldring & skader fra miljø, en fuktgivende dagkrem med solbeskyttelse!





1 kommentar:

Yerazik sa...

Heeei, Er så spent å spør deg mer om clinique kurset.