Face & Body AS

torsdag 12. november 2009

Filminnspilling

De siste dagene har gått med til filminnspilling av kortfilmen "DINO"
En utrolig spennede og kul produksjon, men ett veldig bra crew. Det er mye latter, og sprell på settet, og veldig flinke skuespillere. Det har blitt sene kvelder og tidlige morgener, men det er ikke noe man tenker på mens man jobber. I og med at mye av innspillingen skjer ute er vi blitt flinke til å holde varmen. Vi har hatt litt aerobic, bokseøvelser, løping, og varming på kaffekopper og liknende. En gjenganger i hele crewet er superundertøy, ullsokker, boblejakker, lue, og vanter, så vi er flinke til å holde på varmen.
I løpet av disse dagene har vi vært på mange kule locations. På mandag var vi inne på oslo kretsfengsel, fikk låne cellen til en innsatt. Så for å komme inn der måtte man bli klarert av Kripos, noe vi alle ble. Vi har også vært på Ila fengsel. Der fikk vi komm innenfor portene, for her skulle vi kun spille inn utenfor fengselet. På tirsdag var det en kul innspillingsdag. Vi var først på stovner politistasjon å spilte inn noen scener, og litt senere bar det opp til Romsås for å spille inn en enorm kul scene. Scenen skulle bestå av politi og ambulanse. Hovedpersonen skulle bli arrestert av politiet for en knivstikking. Politibilene kom med sirener og blålys. De fikk arrestert hovedpersonen, og i det han blir tatt hånd om kommer en ambulanse i full sirene og blålys for å hjelpe han som ligger igjen knivstikket. Denne scenen ble tatt flere ganger og jeg hadde like mye adrenalinkick hver gang. Gutta bak filmen; Fratres Films har vært utrolig flinke med å finne de rette locations, og ikke minst skuespillere. Jeg er kjempe glad for at jeg får være med på denne produksjonen!!
Sjekk ut siden til Fratres Films her; http://www.fratresfilms.com/
Nå er det snart klar for avreise til en ny dag på settet, idag er det også en veldig bra scene som skal spilles inn! Gleder meg som vanlig =)

Ingen kommentarer: