Face & Body AS

tirsdag 24. november 2009

Revolution Negler

God tirsdagskveld!
Kvelden har gått til å legge negler på meg selv. Er noen måneder siden sist jeg hadde negler, men nå som julen nærmer seg, liker jeg også å pynte neglene med fransk manikyr. Jeg har brukt neglsystemet som kalles Revolutions. Dette er ett system som gir en fleksibel og en stabil negl. Man bruker ett fleksibelt resin (lim), samt akrylpulver. Neglen skal ikke være tykkere enn ett kredittkort, dette er med på å gjøre neglen sterk. Har man for tykke negler kan neglen brekke raskere, og den blir mer ustabil. Når det gjelder Revolutions Vs. Akryl er revolutions fleksibelt, og tåler kulde/varme omvendingene bedre enn hva akryl gjør. Men akrylnegler kan man være uheldig å brekke neglen hvis man er i kalde eller varme omgivelser på dette gjør neglen mer sprø/porøs. Så det gjelder å være forsiktig, og behandle neglene pent, samt pleie de. Med revolution bør man gjøre ettfyll etter 3-6 uker ettersom hvor mye neglen har vokst, men akryl kan det være nødvening å ta etterfyll etter 3-4 uker. Ved at man følger opp etterfyllingen, gir neglen mye pleie og næring, amt filer når de er blirr forlange bidrar man til å beholde neglene lengre, og man unngår å skade sin egen negl. Når man skal fjerne neglene er det vitkig at man gjør dette riktig. Med revolution trenger man å sitte i aceton i 20-30 minutter for å fjerne neglene, mens med akryl trenger man litt lengre tid, 40-60 min. Det lønner seg å klippe av tippene på neglene, da blir det mindre å fjerne med acetonen. Det som er viktig å tenke på når man skal sitte med hendene i aceton er å ikke puste inn for mye av dette. Man bør sitte med hendene i en galssbolle, med ett håndkle over, sa unngår man å trekke inn for mye aceton. Er man gravid bør man unngå å bruke aceton. Da lønner det seg å dra til neglteknikkeren/designeren å få neglene filt bort. Aceton kan være skadelig for forstet, så greit å unngå dette. Kunstige negler kan sitte på så lenge man ønsker så lenge man vare på neglene, og fyller på når neglene vokser ut.

Hvis du skulle ha noen spørsmål så er det bare å ta kontakt, så skal jeg prøve å svare deg så fort som mulig


4 kommentarer:

Unknown sa...

Hei hei
Kan du forklare meg hvordan man sette på disse og hvilket utstyr og produkter man trenger?
Jeg holder på med acryl negler, men synes dette høres mye bedre ut.
Hadde satt stor pris på om du kunne sende meg svaret på mail:
eva-karlsen@hotmail.com

På forhånd takk, å ha en forsatt fin kveld.
-Eva-

Face&Body / Katrine sa...

Svaret er sendt på mail til deg :)

Katrine / Face & Body

Michelle Jansen sa...

Hei :)
Jeg skal mest sannsynlig få meg revolution negler på fredag. Har du noen bilder av hvordan det ser ut? HVordan legger man de? Finner svært lite informasjon om det på nettet. Håper på svar til tross for at det er en stund siden du la ut innlegget.

Lillian sa...

hei. jeg har satt på tupper med fransk manikyr. Vet du om jeg selv kan bruke annen neglelakk på disse? de satte på tupper også la de på ja jeg vet ikke helt åssen jeg skal forklare, men pulver tror jeg det er. på forhånd takk.